Årsmöte och höstinformation

Hej Medlem!
Du har fått detta på mejl, men när det är extra viktigt använder vi många kanaler.

Nu går augusti mot sitt slut och styrelsen har haft första mötet efter sommaruppehållet.

Vi vill nu passa på att informera och påminna er medlemmar, med och utan båt om några viktiga punkter.

Årsmöte (alla medlemmar)
Årsmötet blir som tidigare aviserat den 21 september kl 19.00 i Sjömansskolans lokaler på Mälarvarvet. (som är större och luftigare)
Styrelsen har beslutat att mötet kommer ske både på plats och digitalt.
Årsmöteshandlingarna finns i Götakryssaren, men styrelsen har missat lite i den interna kommunikationen och uppmuntrar därför er alla att ta del av de uppdaterade digitala handlingarna på hemsidan . Årsmöte 21 september 19.00 i Spinnhuset | Göta Segelsällskap (gotasegelsallskap.se)
För de av er som närvarar fysiskt så gäller i skrivande stund att vi kommer befinna oss i Sjömansskolans lokaler på Mälarvarvet. Obs, Styrelsen har beslutat att med hänsyn till Covid inte servera något fika till årsmötet. Sjömansskolan vill också att vi tar av oss skorna i lokalen. Så ni som inte vill sitta i strumplästen bör ta med innetofflor.

För digitalt medverkande kommer vi öppna länken kl. 18.00 för att ni ska ha gott om tid att ansluta. Senast 18.45 vill vi att ni ansluter via länk för att få allting att fungera för oss som håller i mötet. Det kommer också anslås skriftlig information på hemsidan senast dagen före mötet gällande röstningsförfarande med mera för dem som närvarar digitalt. Där kommer även länken finnas till mötet.

Det kommer inte bli perfekt, men vi får tillsammans se till att det blir så bra som möjligt. För frågor, tag gärna kontakt med ordförande. ordforande@gotasegelsallskap.se 0707904633

Snart är det upptagning och framplockning (båtägare)
Kalendariet är uppdaterat och nu finns upptagningsdagar och framplockningsdagar på hemsidan. Kalendarium | Göta Segelsällskap (gotasegelsallskap.se) Du som är båtägare behöver hålla koll på när informationen kring upptagningen uppdateras under första halvan av september. Du som varit medlem länge vet hur det fungerar och ungefär vilken dag du ska upp. Men oavsett om du är ny eller gammal medlem, om du vet att du inte kan vara på plats under någon specifik helgdag i oktober meddela Varvschefen Lars Nordlund på mejl larsnordlund44@gmail.com innan 1 september. Detta så att vi slipper göra ändringar efter att planeringen är lagd.

Kom också ihåg att ta bort så mycket som möjligt från din mast och att märka den när du lägger in den i mastskjulet. Om du inte vet i vilket mastskjul eller var i mastskjulet du ska lägga din mast fråga tex Långholmschefen Anders Lillieqvist 0705117241 anders.lillieqvist@hotmail.com eller annan medlem i långholmskommittén.


Innan upptagning (alla medlemmar)
27 augusti Göta Veteranernas lunch på Jungfruholmarna.
28 augusti Båtklubbarnas dag Öppet Hus 2021 | (xn--btklubbarnasdag-hlb.se) (fritt att vara med, Göta arrangerar inget i samband med detta 2021).
28 augusti eventuell Kräftskiva på Jungfruholmarna, håll utkik för information.
4 september klubbarbete på Jungfruholmarna, information kommer på hemsida/fb
11 september den för vissa lekfulla och andra allvarliga klubbkappseglingen Korv & paket- en kappsegling för alla oavsett förkunskaper- mer info kommer.
Odefinierade datum- Klubbarbeten i hamnen, varvet och på Långholmen.

Vänligen Styrelsen genom Ordförande Lotta Hertzberg

Det här inlägget postades i Medlemsmöten. Bokmärk permalänken.