Påhälsningar i båtar

Nu har det hänt, igen. Under augusti har 3 medlemmar haft personer som tagit sig in i deras båtar. Det verkar ha varit olika personer, på olika bryggor och med olika uppsåt. Stöld, övernattning och viss vandalisering. Medlemmarna har polisanmält händelserna. Det är mycket tråkigt att vi inte kan få ha våra båtar och dess inventarier ifred!

Vi fortsätter med att uppmana alla medlemmar att vara nyfikna på personer ni möter på bryggan, är de inte medlemmar får de inte vara där om de inte är i medlems sällskap, lås grindar, ta en extra titt på båtarna på er brygga, ser ni något som verkar märkligt kontakta båtägaren, brygglistor finns på hemsidan (https://gotasegelsallskap.se/2021/06/13/en-brygglista-finns-nu-att-hamta/) eller hamnkapten. Nu i augusti ökar ofta den här typen av incidenter enligt polisen. Så ta gärna ett extra varv i hamnen, titta ofta till din båt och samarbeta med dina bryggrannar.
Och anmäl incidenter till hamnkapten eller styrelsen.

//Ordförande

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.