Korv & Paket 11 september

Lördagen den 11 september är det dags för Götas traditionsenliga Korv & paket-kör. En lättsam trevlig kappsegling från Långholmen till Jungfruholmarna. Alla är naturligtvis välkomna både ni som är nya på kappsegling och ni lite mer erfarna. På Jungfruholmarna väntar en härlig korvgryta.

Har du inte ett SRS-tal så hjälper vi till med att höfta fram ett sådant. För den som inte vill kappsegla går det naturligtvis bra att komma ut och äta korv ändå.

Vi samlas klockan 11 på lördagsförmiddagen utanför Telefonkåken på Långholmen, för ett kort skepparmöte där banan presenteras. Starten går ca: en timma senare, Varje båt startar också när den vill inom ett tidsspann på en halvtimma så att det blir lugnt och fint i starten. Varje båt tar sin egen tid och lämnar den till Per Hansson efter målgång. Startavgiften är ett paket med ett värde av ungefär 100kr, den som vinner får äran att välja paket först.

Korvgrytan (finns också vegetarisk!) brukar serveras framåt 18-19 tiden, till självkostnadspris men åtföljs av massor av vin eller annan dryck. Serveringen blir naturligtvis Corona-anpassad. Prisutdelningen sker efter middagen.

Vill du vara med och äta så anmäl dig till Petter Lindgren, antingen på 070 4911264 eller petter.snabelb@hotmail.com, och säg till om du inte äter kött eller är allergisk mot något.

Till tävlingen krävs ingen förhandsanmälan, men kom ihåg skepparmötet klockan 11 på lördagen!

Frågor rörande seglingen, kontakta Per Hansson på 0709129789 eller

Plastpyret@icloud.com

Välkomna

Petter Lindgren (Festkommitén) Per Hanson (Kappseglingskommitén)

Det här inlägget postades i Kappsegling. Bokmärk permalänken.