Inställd sjösättning lördag 27 april och möjlighet till klubbarbete 4 maj.

Hej!

Tyvärr har vi fortsatta problem med att få ihop en sjösättning. Under veckan har ett gäng hjältar från sällskapet meckat och tänkt och i torsdags fick vi tag på en mekaniker som gjorde ytterligare massa bra saker, nu återstår en, och till den saknas ett specialverktyg. Vi har beställt två som kommer imorgon lördag, som vi hoppas passar. Vi har också sträckt ut våra tentakler för att hitta ett annat fordon. Tyvärr har inte folk ett lämpligt fordon inom räckhåll. 

Så meckandet fortsätter och letande efter alternativa fordon fortsätter. Om verktyget som saknas som kommer under lördagen är rätt så hoppas vi alla att vi ska kunna köra traktor igen söndag 28 april. Vi återkommer imorgon lördag med mer besked.

Det är i det här läget svårt att göra prognoser och vi vet att ni och vi alla vill veta och vill kunna planera. Tyvärr kan vi idag bara säga att vi hoppas kunna börja sjösätta på söndag. Så fort vi vet att vi har ett fordon som fungerar kan vi också planera framåt. Vi återkommer.  Det är ingen större ide att ni ivriga båtägare kommer med fler önskemål till varv just nu, vi vet att det är trångt om tid för vissa. Det ni kan göra för att underlätta för alla är att se till att ha båten sjösättningsklar så att när vi väl kan rulla igång kan vi få alla båtar i sjön, utan att behöva flytta på någon. När båtarna är i låter vi alla i varvskommittéen och alla våra traktorförare, vagnförare och markbasar ta en välförtjänt paus.

Ni som kommit i sjön, eller på annat sätt kan planera till 4 maj är hjärtligt välkomna att ta kontakt med Max, vår Jungfruholmsintendent intendenten@gotasegelsallskap.se och hjälpa till med öppnandet av Jungfruholmarna. Han utlovar eldning om vädret tillåter.

Hälsningar ordförandeLotta Hertzberg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.