Korv & paket 16 september!

Lördagen den 16 september är det dags för Götas traditionsenliga Korv & paket-segling. En lättsam trevlig kappsegling från Långholmen till Jungfruholmarna. Alla är naturligtvis välkomna både ni som är nya på kappsegling och ni lite mer erfarna. På Jungfruholmarna väntar en härlig korvgryta.

Har du inte ett SRS-tal så hjälper vi till med att höfta fram ett sådant. För den som inte vill kappsegla går det naturligtvis bra att komma ut och äta korvgryta ändå.

Vi samlas klockan 11 på lördagen utanför Telefonkåken på Långholmen, för ett kort skepparmöte där banan presenteras. Starten går ca en timma senare, Varje båt startar också när den vill inom ett tidsspann på en halvtimma så att det blir lugnt och fint i starten. Varje båt tar sin egen tid och lämnar den till Martin Westergren efter målgång. Startavgiften är ett paket med ett värde av ungefär 100 kr, den som vinner får äran att välja paket först.

Korvgrytan (finns också vegansk!) brukar serveras framåt 18-19 tiden, till självkostnadspris. (Gryta, efterrätt och en dryck, 140 kr). Prisutdelningen sker efter middagen. Vill man ha mer att dricka är baren öppen med vin, öl och starkare grejer.

Vill du vara med och äta så anmäl dig till Fredrik Persson, på fest@gotasegelsallskap.se och säg till om du inte äter kött eller är allergisk mot något.

Senast den 13 september

Till tävlingen krävs ingen förhandsanmälan, men kom ihåg skepparmötet klockan 11 på lördagen!

Frågor rörande seglingen, kontakta Martin Westergren på 073-4078160 eller kappsegling@gotasegelsallskap.se

Välkomna!

Fredrik Persson (Festkommitén) Martin Westergren (Kappseglingskommitén)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.