Aviseringar, klubbarbete, möjlighet att bli traktorförare

Hej!

  • Nu går höstens avier ut. Du som har båtplats på Långholmen bör få din avi i mejlen idag, 31 augusti. Du som får på post får den någon gång nästa vecka. Om du inte hittar din avi, titta först i skräpposten, är den inte där kontakta ordförande.

 

  • Klubblokalen på Långholmen behöver någon som städar i september, hör av dig till Långholmskommitten om du vill göra ditt klubbarbete där. (städning av lokal + toa 1 gg/vecka under september)

 

  • Traktorförare! Vi behöver fler som hjälper till att köra upp båtar på land. Vi har i år förlorat två förare (åldersskäl samt klubbyte). Du som är nyfiken, ta kontakt med Lars Nordlund så sätter han upp dig på träningstillfällen. Du som redan är förare kan också höra av dig om du kan tänka dig att ta flera pass under hösten, det är mycket hjälpsamt. 

Kontaktuppgifter hittar du på hemsidan: https://gotasegelsallskap.se/styrelsen/

  • Än är seglingssäsongen inte slut. Den 16 september är det dags för Korv- och paket. En trevlig seglingsdag med kappsegling för alla som vill. Avslutas på Jungfruholmarna med middag och trevligt umgänge.

 

  • Framplockning 26 september för alla med båtplats. 
  • Torrsättning startar 30 september och håller på 4 helger. Schema anslås på hemsida och i klubblokalen i början av september. 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.