Båtloppis på varvsplan – anmäl dig för att sälja!

Lördag 7 maj 12.00 – 15.00 anordnar Göta Segelsällskap bakluckeloppis för båtprylar.

Vi upplåter varvsplanen för en dag, efter att båtarna är sjösatta och innan den blir parkeringsplats.

Kom och sälj dina överblivna båtprylar, gör ett fynd till din egen båt, och umgås i vårsolen. Vi är säkert många som har tillbehör, verktyg och annat som vi sparat, som kan komma till användning för någon annan. Kanske hittar du nåt du varit på jakt efter till din egen båt. Prylarna får nytt liv, och slipper hamna på tippen eller ta upp förrådsutrymme – och säljaren får en slant.

Loppisen kommer vara öppen för allmänheten. I ett första skede bjuder vi bara in Götas medlemmar att sälja, men det kan komma att utökas. Alla är välkomna att sälja. Anmäl dig till loppis@gotasegelsallskap.se för en plats.

All försäljning sker mellan privatpersoner, och utan koppling till Göta Segelsällskap. Deltagande är kostnadsfritt.

Sälj direkt ur bakluckan på bilen, eller ta med eget bord eller kanske bara en presenning. Du som har anmält dig för att sälja kommer till varvsplan mellan 11.00 och 12.00 för att bli tilldelad en plats. Kommer du senare kan vi inte garantera plats. Av säkerhetsskäl är biltrafik inte tillåten när loppisen är öppen.

Loppisen stänger 15.00, och en timme senare ska varvsplan vara utrymd och städad. Skräp och osålda varor måste tas med.

Det här är tänkt att vara en båtloppis – ta bara med saker som har anknytning till båtliv i någon bemärkelse. Du får inte sälja mat eller dryck, vapen, farliga eller olagliga föremål, partier med nya föremål eller annat som inte är båtprylar. Vi förbehåller oss rätten att avvisa säljare som inte följer anvisningarna.

Om det blir riktigt skitväder kan loppisen komma att ställas in. Det meddelas i så fall på hemsida och Facebook.

Anmäl dig till loppis@gotasegelsallskap.se om du vill sälja. Det är en begränsad yta, så först till kvarn. Kom förbi och handla annars – och ta med alla du känner!

Dela gärna på Facebook: https://fb.me/e/3nc22eH26

Max, Petter och Lukas
loppis@gotasegelsallskap.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.