Götamedlem på väg till Medelhavet

Hej Göta!
Knappt hade jag fått båtplats på A-bryggan förrän jag har kastat loss 25/5) på väg mot Medelhavet. Det var dock toppen att ha båtplatsen så nära bostaden under de sista bråda veckorna före avsegling. 
Anders L., som jag fick nyckeln av, blev intresserad att följa min färd och det kanske gäller flera medlemmar. Då är ni välkomna till min blogg joymotmedelhav.wordpress.com
Just nu på väg från Visby till Utklippan. I Travemünde ger jag mig in i Tysklands floder och kanaler. Planen är att gå via Paris till vinterhamn i Toul nära Nancy i östra Frankrike. Kommer åter till Stockholm i mitten av augusti. Då blir det utvärdering och fortsatt planering. Drömmen är att ta Donauvägen ner till Medelhavet. 
Vänliga hälsningar
Nils Assarson

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.