Kräftköret – Korv & Champagne

Här kommer lite information om seglingen
Vi träffas för ett gemensamt skepparmöte lördagen 19 september klockan 10.00 framför Telefonkåken.
Anmälningsavgiften är ett paket för ca 100kr som tas med och lämnas på Jungfruholmarna.
Ny bana då bygget runt Essingebron gjort det för trångt att kappsegla genom Essingesundet.
Vi startar på en tänkt linje mellan Skylten som finns på en stor boj vid Ekensbersudden och ångbåtsbryggan på Lindholmen, syd Fläsket, mellan Fågelön och Kungshatt, Koffsan om BB, Fiskarholmen om BB, Estbröte om BB, Grönprick före Röskär om BB, mål mellan röd och gröna prickar ost Jungfruholmarna. Se banskiss.

Starten går på valfritid mellan 11.00-11.20 alla deltagare tar sin egen starttid, tid då fyren på Fläsket passeras och sin målgångstid. Tiderna lämnas till Per Hansson på Jungfruholmarna.

Vi tillämpar SRSs vid två eller färre i besättningen annars är det vanliga SRS-talet som gäller. Kontrolera gärna era egna SRS tal i tabeller som finns på seglarförbundets hemsida.
Om din båt inte har ett SRS-tal så ska det naturligtvis inte vara ett hinder för att delta. Vi uppskattar ett tal som godkänns av alla deltagare på skepparmötet. Vi seglar snällt och tar hänsyn till varandra så det blir en så trevlig upplevelse som möjligt för alla. Prisutdelning i samband med middagen på Jungfruholmarna.
Välkomna!

Det här inlägget postades i Kappsegling. Bokmärk permalänken.