KORV & CHAMPAGNE!

Lördagen den 19 september kl. 18.00

Välkommen till årets upplaga av Korv & Paket som den här gången heter Korv & Champagne. Detta med anledning av att Göta Segelsällskap i år fyller 120 år och dessutom har funnits på Jungfruholmarna i 100 år.

Detta firar klubben genom att anordna en festlig mottagning med champagne innan den sedvanliga korvgrytan i klubbhuset på Jungfruholmarna. Kvällen bjuder också på överraskningar i form av bland annat en ljud- och ljusshow.

Middagsgäster anmäler sig till Festkommitten, till Christina Polbring (christina@halsopuls.se, 070 497 88 95) eller Petter Lindgren (petter.snabelb@hotmail.com, 070 491 12 64).

Som vanligt blir det förstås kappsegling till holmarna, för den som vill. En trevligt och familjevänligt race där varje båt klockar sig själv, och där såväl trinda kostrar som smala spjut tävlar på något sånär lika villkor.

Anmälan sker till Kappseglingskommitten. Startavgift: ett paket innehållande en present som får kosta max 100 kronor.

Det här inlägget postades i Kappsegling. Bokmärk permalänken.