Dax att planera torrsättning av din båt på Långholmen och andra viktiga datum!

Den 1 september är sista dag för att anmäla om det finns någon av upptagningshelgerna, helgerna från 30/9- 22/10 du eller någon vän till dig inte kan ta upp din båt. Anmälan sker skriftligen till varv: Varv@gotasegelsallskap.seFörsta veckan i september anslås torrsättningslistorna och målet är att slippa ändra dessa.

Du ska också anmäla om ska ligga kvar i sjön. Du som legat i sjön några vintrar och vill upp på varv ska anmäla även detta. 
Du som ska ligga kvar i sjön ska anmäla till både varv och hamn: hamn@gotasegelsallskap.se, Varv@gotasegelsallskap.se

1 september är även datum för att säga upp din båtplats till sekreteraren sekreterare@gotasegelsallskap.se Båtar registrerade i för vinterplats den 1 september kommer debiteras (se ordningsreglerna 1.11)

Lägg också in datumet för framplockningen i din kalender 26/9 då ska du också visa ditt försäkringsbrev. 

Dessutom kom och var med!
19 augusti kräftskiva på Jungfruholmarna.

26 augusti pirathelg på Jungfruholmarna- familjeaktivitet!

16 september Klubbkappseglingen/ klubbsegling med middag “Korv & paket”. En seglingsdag för alla medlemmar. Med tävling för de som vill och med samvaro för alla som kan. Start telefonkåken, Långholmen mål Jungfruholmarna.

14 oktober Klubbarbete, stängning av Jungfruholmarna.

Titta i kalendariet Kalendarium | Göta Segelsällskap (gotasegelsallskap.se) för mer info om vad som händer i Göta, klicka på händelsen så får du mer info. Och om du inte redan följer Göta SS på Facebook och/eller prenumererar på hemsidan så är det dags nu.Mvh
Lotta Hertzberg
Ordförande Göta Segelsällskap

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.