Viktig Sommarinformation

Slussning och broöppning: Ombyggnationer i Södertäljeslussen Södertälje sluss och kanal, ombyggnad – www.trafikverket.se och Danviksbron Hammarbyleden, Fritidsfartyg (sjofartsverket.se) 

Städning i Roddarskjulet/Stora gröna mastskjulet/verkstaden Långholmskommitten kommer att städa och röja i Roddarskjulet/stora gröna skjulet längst i väster. Det sker med start vecka 33 (14 aug) så att det är fint och klart när de första börjar rigga av. ALLT som då är omärkt kommer att kasseras, säljas eller skänkas bort! Så ni som har saker där har nu hela sommaren på er att märka upp med namn och telefonnummer och årtal 2023.  Men förutom det är det alltid Långholmskommittén som avgör hur mycket var och en får förvara i skjulet. Prio 1 är master, bommar och utombordsmotorer. Långtidsprojekt, stolar, husgeråd och motorvrak har vi inte plats för! 

Mvh Hansi Ohlsson Långholmskommittén 072 445 75 14

Parkering! Under sommaren kan du som båtägare parkera ditt fordon bakom planket på vår materialgård när du är ute och seglar, bryggseglar eller fixar båten. Vid kortare besök kan du stå utanför Spinnhuset. De platserna är dock främst för konstnärerna som ju inte har någon annan yta att parkera på. Du ska ha GötaSS dekal och eller en Göta kryssare i framrutan och namn och telefonnummer ska vara synligt. Att långtidsparkera /boendeparkera/lönearbetsparkera på dessa platser när båten ligger i hamn är inte tillåtet. Vi har omkring 12 parkeringsplatser för 150 båtar, använd dessa med hänsyn om varandra. 

Korv och paket, 5½- träbåtsregatta, Kräftskiva, Mälarpirater, upptagningshelger

Kika i  kalendariet på hemsidan Kalendarium | Göta Segelsällskap (gotasegelsallskap.se) och boka in datumen redan nu. Mer info kommer på hemsida och FB. Glöm inte att följa Göta SS på FB Facebook och prenumerera på hemsidan. 

//Ordförande

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.