Stadshusregattan 17-18 juni!

Under helgen 17-18 juni är Göta Segelsällskap en del av Stockholm stads officiella program för att fira stadshuset 100 år! https://stadshuset.stockholm/stadshuset-100-ar/jubileumsveckan/stadshusregattan/

Götas bidrag till festligheterna är att öppna upp F- bryggan för allmänheten. På F-bryggan samsas många klassiska båtar som A22, M22, M30, Nordiska 5 1/2,  kustkryssare mfl. I anslutning till bryggan bjuder vi nyfikna på såväl historier som kaffe.

Som medlem får du gärna ta dig tid att vara en del av värdskapet!

11 båtar från Göta seglar också i regattan. På F- bryggan har vi också gjort plats för båtar som seglar regattan men inte fått plats i regattahamnen utanför stadshuset. Det är dels M30:or och dels en A 22.

Välkommen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.