Inbrott i båtar på Göta!

Flera båtägare har hört av sig gällande inbrott i båtar, försvunna bränsledunkar, kapade bränsleslangar, försvunnen batteriladdare, gasoltub, verktyg med mera. Vi ber er alla hålla utkik, ta hem saker ni tror kan bli snodda och om du har ett inbrott i båten, polisanmäl! Ring 114 114 det tar tid men det ökar chansen att bli av med problemet!
Vi har i dagsläget två polisanmälningar hos polisen, den ena från när båtar låg på A bryggan och den andra kopplad till en grå Citroën som parkeras på Göta. Vid tillfället för parkering av denna bil helgen 10/2 fanns patronhylsor i bilens närhet. Polis kallades till plats och polisanmälan gjordes. Det finns troligen en koppling mellan båtarna, bilen och inbrotten.
Ser du ett pågående inbrott backa undan och ring polisen så de kan komma medan brottet pågår. Det är den möjlighet som finns för att koppla brottet till gärningspersonen.
/Ordförande

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.