Årsmöte 21 september 19.00 i Spinnhuset

Maj månad är här, båtarna är med några undantag, i sjön.
Om inte utvecklingen för Covid- 19 i region sthlm hade lagt hinder i vägen hade årsmötet för 2021 redan varit. Önskemål från styrelsen är fortfarande att få till ett årsmöte där vi ses och hörs utan datorer, eftersom vi anser att det kan finnas ett demokratiproblem med att förlita oss till ett Internet-möte. Styrelsen beslöt den 27 april att skjuta på årsmötet igen. Denna gång till 21 september. Vi utgår från att då kunna ha ett möte på plats på Långholmen.

Årsmöteshandlingar finns på hemsidan och har funnits där sedan 17 mars. Styrelsen kommer uppdatera handlingarna med ett (lite sent) förslag på hedersmedlemmar och information om mastskjulet. Uppdatering sker senast under vecka 19.

Handlingarna kommer stadgeenligt skickas ut per ”post” i form av Göta kryssaren. Dock vill styrelsens medlemmar segla under sommaren så handlingarna kommer redan i majnumret tillsammans med matrikeln. Årsmötet behandlar dels verksamhetsberättelse för 2020 samt budget och verksamhetsplan för 2021 liksom val av styrelse och funktionärer.
Då vi anser att åtgärder och utgifter fram till september inte sticker ut budgetmässigt så ser vi inget budgethinder att skjuta på mötet.
De medlemmar i kommittéer och styrelsen som vill bytas ut får vara kvar till september. Är du med i en kommitté och inte kan genomföra uppdrag så långt efter ordinarie årsmöte tar du kontakt med kommittéansvarig så hittar ni en lösning. Ni som hoppas på att bli invalda av mötet kan säkert få hjälpa till men kommer inte officiellt bli medlemmar i kommittén innan årsmötet.

Vänligen Ordförande
Lotta Hertzberg

Det här inlägget postades i Medlemsmöten. Bokmärk permalänken.