Introduktionskväll för nya medlemmar

Onsdagen den 27/5 är alla medlemmar, nya som gamla, välkomna till en introduktionskväll då vi berättar mer om Sällskapet och om hur det är att vara medlem i GSS. Vi har fantastiska tillgångar på Långholmen och Jungfruholmarna och vi hoppas att alla kommer ha mycket glädje av dem.

Presentationen börjar klockan 19:00 men redan från klockan 18 kommer delar av styrelsen vara på plats för den som vill kvittera ut en nyckel (600 kronor i deposition, kontant) eller köpa en standert till båten (150 kronor, kontant). Vi samlas i vår klubblokal i Spinnhuset.

Vi bjuder på fika och berättar samtidigt om Sällskapet. Sedan går vi ut på Långholmen och tittar på våra bryggor, lokaler och andra faciliteter. Vi hoppas du kan komma, du får en möjlighet att träffa delar av styrelsen och så klart andra nya medlemmar.

Vi syns väl? Göta Segelsällskaps klubblokal i Spinnhuset på Långholmen onsdagen den 27/5 klockan 19:00. Var snäll meddela oss senast söndag 24/5 om du kommer (sekreterare@gotasegelsallskap.se).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.