Arbetsdag på Jungfruholmarna lördag 10 september

För dig som inte kan närvara under rensningskvällen torsdag 8 september på Långholmen finns tillfälle att göra klubbarbete på Jungfruholmarna påföljande lördag 10/9.

En plan för dagen håller på att sammanställas, men kommer säkerligen innehålla slyröjning och eldning, vedkapning och grovsopor som ska till tippen. Om du vill du snickra eller måla finns virke till bl.a. trall utanför bastun, staketet runt dansbanan och fasaden på servicehuset. Om du inte orkar lyfta tungt eller har tummen mitt i hand kan du ändå göra nytta. Det finns massor att fixa på Jungfruholmarna, och under arbetsdagarna får vi alltid mycket gjort tillsammans! Är du ny i sällskapet är det ett utmärkt tillfälle att lära känna våra klubbholmar och dina klubbkamrater. Vackert väder utlovas som vanligt.

Samling i Jungfrusund 09.00 för överfärd med följebåten. Vi brukar vara klara vid tretiden. Sällskapet bjuder på lunch och fika. Meddela om du äter veg. eller har allergier.

Skicka ett mail till intendenten@gotasegelsallskap.se och anmäl dig – ju snarare desto bättre så vi kan planera lunchen. Väl mött!

/Max

Renoveringen av norra kajen påbörjades under arbetsdagen i maj. Den är nu helt färdig.

Det här inlägget postades i Klubbarbete. Bokmärk permalänken.