Nytt tillfälle att rensa ut i det brandhärjade skjulet.

Nu på söndag 29 mars öppnar styrelsen upp grindarna igen. Du som hade skåp, mast, bom eller liknande får en chans till att leta i resterna. Ta med lite arbetsverktyg, typ en kratta om du vill ha tag på sådant som kan ligga i askresterna.
När du är inne i skjulet ta det lugnt och visa respekt för andra och deras behov av att få se och komma åt, det är jättebra om ni hjälps åt.
Lars, Anders och Hans kommer släppa in er i lagom doser mellan kl. 11-14.

I onsdags fick vi mycket frågor, jag sammanfattar några frågor och svar här.

Polisutredningen: polisen har gjort en utredning, jag har bett om att få ta del av den, så fort jag har den så kommer ni medlemmar få reda på vad de kom fram till.

Försäkring: Skjulet var försäkrat, hur mycket det räcker till i slutänden vet vi inte.

Vad händer nu: Det kommer skickas in en rivningsansökan. Det behövs göras en hel del förarbeten innan ansökan skickas in, men det är på gång. En rivningsansökan kan ta upp till 10 veckor att handlägga, har vi tur tycker staden att det är viktigt att få bort detta och då kanske det går fortare.

Varför området är inhägnat: Sällskapet ansvarar för säkerheten, både medlemmars och allmänhetens säkerhet, därför är området inhägnat och låst.

Nytt mastskjul: Vi vill självklart få till en ny byggnad. Idag har vi vår byggnader på ofrigrund och vad detta innebär inför en nybyggnation det får vi se. Dialog kommer föras med staden/stadsdelsförvaltningen. Mest troligt behövs en arbetsgrupp för detta. Vi kommer återkomma i detta.

Ha en superfin helg, håll lagom avstånd och kom ihåg att frisk luft är bra för oss.
Vänligen Lotta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.