Traktorn strejkar igen!

Denna gång var det själförvållande. Vi kom för långt ner på rampen med traktorn när vi skulle ta in en djupgående båt.

Motorn stoppade helt plötsligt och gick inte att få igång igen. Jag ringde efter en bärgningsbil som komoch drog upp traktor från rampen. Jag trodde först det var elsystemet som kortslutits.Provade att slå på tändningen och det fungerade. Vred då nyckeln till startläge och motorn startade men lät inte normal. Janne Söderberg och jag felsökte. Vit avgasrök och övertryck i expansionskärlet och ett “tjoffande” från motorn fick oss att misstänka vatten i motorn. Det visade sig att luftintaget med luftfiltret sitter väldigt lågt monterad och med stor sannolighet har det kommit i kontakt med vattnet. Vi återkommer med information på hemsidan hur vi går vidare. Det återstår ju några båtar till att ta upp.

Lars Nordlund

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.