Senaste nytt om traktorn

Janne Söderberg och jag har under måndagen och idag tisdag kontaktat flera serviceverkstäder för att få hjälp att serva traktorn.

Några har sagt att de kan göra jobbet men då vill de ha traktorn transporterad till sin egen verkstad. I dag har vi ytterligare undersökt motorn och kommit fram till att det sannoligt är enbart topplockpackningen som gått. Vi har startat motorn och kört in traktorn på fängelsegården på i stort tomgångsvarv och motorn låter helt ok bortsett från tjoffandet från topplockspackningen. Janne och jag har i dag tagit beslutet att i morgon onsdag, montera bort topplocket och kolla om det är något mer som skadats och på basis av det ta beslut om vi kan fortsätta göra jobbet själva. Janne har erfarenhet av liknande arbeten från sitt gamla jobb.Lars Nordlund 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.