Svenska träbåtar i nyutgåva

Hösten 2003 kom den kritikerrosade och populära boken Svenska träbåtar ut. Den är sedan länge slutsåld. Många har frågat efter den och nu lagom till tioårsjubileet planeras ett nytryck på eget förlag. På webben (www.svenskatrabatar.se) kan du läsa mer om boken, bläddra i PDF-versionen och förbeställa ett eller flera exemplar.

Detta utskick görs till representanter för båtklubbar runtom i Sverige med ett specialpris för er som förbeställer boken. Vi är tacksamma om du kan sprida denna info inom er båtklubb och naturligtvis även till andra båtintresserade. Så snart vi fått in tillräckligt många förbeställningar går boken till tryck.

Det finns ett info-blad som kan skrivas ut och sättas upp på båtklubben.

Se: www.svenskatrabatar.se/anslag.pdf

Om ni vill får ni gärna även lägga upp en så kallad banner på er båtklubbs webbplats.

(Det finns en att ladda ner på www.svenskatrabatar.se/banner_500x100.jpg. Hör av er om ni önskar något annat format. Länkas till http://www.svenskatrabatar.se/anmalan.php).

Via vår webbplats eller Facebook kan man följa arbetet (www.facebook.com/SvenskaTrabatar)

Vänliga hälsningar,
Patrik Lindén och Jocke Petterson

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.