Vårens Avier är ute! Påminnelse om kalendarium, sjösättning och klubbarbete

Den 21 januari gick avierna ut för medlemskap, hamnplats och annat smått och gott. Om du inte fått din avi, titta först i skräpposten innan du kontaktar ordförande. För dig som får avin via post kan det ta en vecka innan de når din brevlåda. Meddela gärna sekreteraren om du vill ha din avi per e-post i framtiden. 

I kalendariet Kalendarium | Göta Segelsällskap (gotasegelsallskap.se) finns dagarna för sjösättning, om du inte kan sjösätta din båt en specifik dag, meddela varv@gotasegelsallskap.se så tidigt som möjligt och allra senast 1 april. Schemat kommer upp i Spinnhuset samt på hemsidan efter 1 april, då vi vet vilka som meddelat eventuella hinder. 

I kalendariet hittar du info om undanplockning, varvsstädning, öppning av jungfruholmarna och annat som är bra att veta. Uppdateras löpande. 

Hamnplats, vi har fått nya pontonbryggor vilket medför viss omflyttning av båtar på främst dessa bryggor.  Senast till påsk kommer det vara klart vilken båtplats som är din. Listor anslås i Spinnhuset och på hemsidan. 

Årsmöte, 12 mars är det årsmöte, på dagordningen finns bland annat stadgeändringar och information från styrelsen.  Kallelse och handlingar kommer i Göta Kryssaren i slutet av februari. Har du en motion till mötet? Skicka den senast 1 februari till ordförande. 

Vad gör en Göta seglare i januari/ februari? Tittar til båten, fikar i Spinnhuset, åker skridskor?

//Lotta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.