Hösten är här, töm din båt innan någon annan gör det!

Visa av tidigare år vet vi att precis nu, när kvällen blir mörk allt tidigare och båtarna börjar gå upp på land ökar stölder såväl i båten på land som i vattnet. 

Utombordare hängs av, soppadunkar stjäls, verktyg försvinner.

Ta hem era grejer, lås stegar, pallar med mera. Var en god granne och grannsamverka på varvet och i hamnen, kika till varandras båtar, ser du något misstänkt, tex en obehörig bil eller båt, avvakta gärna på avstånd, det kan hejda tjuven , iallafall tillfälligt. Försätt dig aldrig i fara, ser du ett pågående misstänkt inbrott, backa undan och ring polisen. 

Händer något polisanmäl! Även om polisen inte kan hjälpa just dig så behöver e få in anmälningar för att på sikt kunna göra något. Och skicka info om polisanmälan till vår medlem Jonas Ekblad som har ansvar för att sammanställa stölder i sällskapet. 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.