Mastskjul utsida!

Nästan klart!
Kvar är lite brädor typ 10? som ska upp på baksidan av utbyggnaden, lite lockläckt och målning. Jag hoppas på händiga medlemmar som kan på egen hand slutföra projektet så gott det går. En spik eller skruv i mitten av brädan, ett lämpligt mellanrum på 5- 19 mm mellan brädorna, på med lockläckt- klart 🙂
Det finns också insektsnät att sätta upp på insidan med häftpistol. mellan tak och vägg. Frågor, prata med Leffe W, Roffe H eller Carmi- de har koll på hur vi gjorde. Det går också bra att kontakta Ordförande.
En eloge till alla som snickrade och diskuterade under sista helgen i maj.  Många åsikter som kokades ned i det resultat som vi nu har. Heja heja Götamedlemmar
Vill du vara med och planera insidan? vägg-beläggning, konsoler och skåp- ta kontakt med Vice Ordförande Hans Jeppson som sammankallar en arbetsgrupp för detta.
//Ordis
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.