Klubbarbeten! Fest och städning :-)

Sista? chansen att göra årets klubbarbete!


Den 19 november är det funktionärsfest i Spinnhuset. Till det behövs 2 medlemmar som inte är funktionärer som vill duka, städa, servera. och diska Mellan kl. 16-24 Festen är slut 23. Anmäl intresse till ordforande@gotasegelsallskap.se

Dagen innan 18/11 eller på morgonen samma dag 19/11 behövs någon som städar- skurar och gör fint. i spinnhuset och på toa.
Utöver det så behöver vi någon som städar, slänger sopor och håller lite ordning i spinnhuset ca 2 timmar varje vecka från nu till Lucia. Anmäl dig till Langholmen@gotasegelsallskap.se

Du som har båt i Göta Segelsällskap ska göra 8 timmars klubbarbete per år. Du är en viktig del för sällskapets trivsel. Tillsammans gör vi arbeten för att våra lokaler/bryggor/varvsplan etc. ska fortsätta vara en trevlig och välfungerande plats att vara på 

//Lotta och Johan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.