Inbrottstider

Så här på hösten ökar ofta inbrotten i båtar. Var extra vaksam på om du ser något som verkar skumt. 

Söndag 25/9 ca 0800 kom en liten vit båt med blått kapell körande i hög fart i kanalen. Motorbåten stannade sedan mellan två segelbåtar på G- bryggan, männen i båten klev vant ombord på den ena segelbåten. Efter att ha samtalat med inkräktarna en stund och tagit bilder på dem avlägsnade de sig från segelbåten. Ägaren till segelbåten har gjort en polisanmälan. Polisen tog tacksamt emot anmälan och ringde också upp vittnet /fotografen för ett kortare förhör. 

Så ser du något Skumt- prata med dem och/eller ring polis- utsätt dig inte för fara. Fota gärna, polisen blev glad över bilderna. 

Var lite extra vaksam när det är lugnt i hamnen.

Med hopp om att vi får behålla våra ägodelar.

//Ordförande

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.