Torsdagsdubbel: SjökortsPUB eller Träna/lära dig kappsegling 12 maj

Nu har våren kommit och alla bra idéer på en gång. Du vet väl att på torsdag 12 maj kan du välja mellan att gå på Götapub och diskutera sjökort eller haka på träningssegling på fjärden utanför Långholmen. Det är svårt att göra båda men förhoppningsvis passar något just dig.

Kl 18.00 samling utanför Telefonkåken/brunna mastskjulet för dig som vill kappsegla. Du behöver inga förkunskaper i kappsegling och det kan t.om vara så att du inte behöver ha din egen båt klar utan kan följa med någon annan. Efteråt kan det bjudas på seglarkorv.

Kl 18.30 i Värmen i Spinnhuset träffar du Jonas Ekblad och andra medlemmar och diskuterar och får reda på mer om de nya sjökorten. Öl, vin och lite mat finns att tillgå.

Båda arrangemangen står det mer om ifall du klickar i kalendariet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.