Äventyrssegling i Mälaren 10/6-11/6

Äventyrssegling

Nu gör vi ett försök med att arrangera en Äventyrssegling under kontrollerade och lugna former där vi både får uppleva solnedgång, nattsegling och soluppgång i den ljusa försommarnatten. Vi startar från Jungfruholmarna 20:00 fredagen 10/6 med gemensam start mellan prickarna utanför bastubryggan. Vi seglar västerut in i Mälaren genom Bockholmssundet (motor får användas i sundet) upp och över Björkfjärden rundar Ridön och tillbaks till Jungfruholmarna. Banan kan anpassas efter rådande väder. Slutgiltiga banan meddelas på GSS facebooksida dagen före start. Vi seglar enligt SRS, resultatet är kanske inte det viktigaste utan upplevelsen. Första pris blir sommarnattspokalen ett nytt vandringspris.
Efter målgång sover vi ut och grillar tillsammans under lördag kvällen för dom som vill.
Om du inte har ett SRS-tal på din båt så löser vi det med ett tal som vi i seglings ledningen ger så att alla som vill har möjlighet att delta. Säkerheten är naturligtvis viktig, mobiltelefon, flytväst till alla ombord och fungerande lanternor är obligatoriskt för alla deltagare.

Om du är intresserad av att delta skicka ett mejl till: kappsegling@gotasegelsallskap.se

Anmälan är inte bindande men det är bra att veta ungefär hur många som kan vara intresserade. All information kommer att fortlöpande läggas ut på Hemsidan och på GSS facebooksida. Ange mobilnummer i anmälan, eventuella banändringar, avkortning mm kommer att meddelas via SMS.

Välkomna!

Det här inlägget postades i Kappsegling, Uncategorized. Bokmärk permalänken.