Klubbarbete på Jungfruholmarna lördag 14 maj

Kajen på lilla holmen ska renoveras, och ett lass med virke behöver köras över från marinan. Vi har tillsåtelse att lasta av virket nära vattnet, mot löfte att köra över det under lördagen. Om vi är många går det fort.

Till själva kajarbetet behövs frivilliga som kan jobba när det passar. Konstuktionen är enkel, och arbetet kan utföras sektionsvis för att undvika att hela kajen är obrukbar under tiden. Riva – såga nytt efter befintliga mått – skruva dit. Ett jobb som kan utföras av i princip vem som helst som inte har tummen mitt i hand!

Ett nytt bastuaggregat står och väntar på att monteras. Du som gillar att bada i Mälarens bästa bastu får gärna hjälpa till.

Som alltid på arbetsdagarna blir det vackert väder och Sällskapet bjuder på lunch.

Anmälan till intendenten@gotasegelsallskap.se – gärna i god tid så vi kan planera.

Max & jungfruholmskommittén

Det här inlägget postades i Klubbarbete. Bokmärk permalänken.