Röda mastskjulet

Efter årsmötet i september har vi fått svar på det av styrelsen inskickade bygglovet, Byggnaden som lämnades in var för stor, 20m2 för stor. Detta har lett till att styrelsen reviderat byggnaden till en byggnad som i stort sett motsvarar den nedbrunna byggnaden. Den byggnad som nu är inlämnad är 3 m2 större än den som finns inritad på kommunens karta. Vi har hävdat att dessa 3 m2 avser utrymme för RWC samt byggnadstekniska skäl i den bakre delen av huset som tidigare bestod av en liten bod som var smalare än huset. Den vill vi nu integrera i byggnaden och på så vis även få mer längd i byggnaden. Den ritning som nu i oktober är inlämnad finns här.
Stadens svar på den byggnad som lämnades in i juli går att läsa här.
I november kommer vi ha höstmöte. Höstmötet kommer vara ett forum för att diskutera byggnadens innehåll. De yttre måtten vi har att förhålla oss till är alltså redan beslutade då staden varit tydliga med att vi befinner oss inom detaljplanerat område.
Styrelsen kommer uppdatera information löpande under denna flik på hemsidan.

//Lotta Hertzberg
Ordförande

Stadens svar på klubbens första ansökan
Reviderad ansökan
Beviljad bygglovsansökan
Röda mastskjulet vad händer nu?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.