Digital Pubkväll 27 november!

Covid-19 ställer till det för oss alla! Det gör att Göta Segelsällskap måste pröva nya lösningar. Därför vill vi bjuda in till Göta segelsällskaps första digitala pubkväll den 27 november kl. 18.00
Pub? Nja… Ni får själva leta i kylskåpet, för varken mat eller dryck kommer med bredband. Däremot kan information och diskussionen flöda fram och tillbaka med hjälp av er.
Det övergripande temat för kvällen kommer vara miljöfrågor.
Hur går det till?
När det är dags för pubkvällen den 27/11 så tar du fram din dator eller platta eller smartphone ser till att du har ett stabilt internet och klickar du på nedanstående länk och följer instruktionerna. (OBS, du ska inte ringa någonstans) Du kan behöva svara att du vill ladda ned en applikation. Ta det lite lugnt och ganska snart har det löst sig. Du som känner dig osäker kan prova redan från kl. 17. och ringa Lotta om det hänger upp sig på vägen så kanske guidning kan ske. Lotta 0707904633.
https://zoom.us/j/93424983821?pwd=WHVJM2Y1UFZpR2RrbjRZTHNFdXZtUT09
Meeting ID: 934 2498 3821
Passcode: 016625
(Normalt behöver du inte skriva in dessa siffror)
När Zoom har startat så kommer du att släppas in i mötet.
Nere till vänster skall du klicka på symbol med kameran så alla kan se dig. Det finns också en symbol för mikrofon. Du bör ha mikrofonen avstängd förutom när du vill prata.
Sedan skall du titta upp till höger. Där kan du välja hur bilden skall se ut.
Kvällens innehåll
18.00 Ordförande hälsar hej och välkommen.
Efter det tar sällskapets miljöansvarige Ralf Morgenstern vid. Ralf kommer prata om vad var och en kan göra för att vara en del av det miljövänliga båtlivet. Detta kan efterföljas av frågor och diskussion. Eftersom alla kanske inte vill prata miljö så kommer det finnas olika digitala rum att besöka, där ni sätter agendan på vad ni vill prata om. Exempel på ämnen kanske är: nåtlimning, segling över atlanten, matlagning, barn ombord, whiskey eller något annat trevligt.
Ralf kommer ha ett rum för er som är extra nyfikna på frågor och svar om bottensanering.
Se detta som en kväll att möta personer ni inte sett på grund av pandemin, få namn och ansikte på medlemmar, ställa frågor om stort och smått, komma med kreativa lösningar kring livet med båt, möta styrelsemedlemmar, träna på digitala möten- kanske kommer vi bli tvingade att ha årsmötet digitalt i vår.

Hoppas du kommer!

Vänligen styrelsen genom ordförande Lotta

Det här inlägget postades i Medlemsmöten. Bokmärk permalänken.