Hej och glad midsommar

Hoppas på härliga dagar, gärna på sjön. Jungfruholmarna är en härlig plats på Midsommar om du inte vill ta dig så långt.
I sommar gäller, var ute, håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna, håll avstånd.

Vill inför midsommarhelgen och semestrarna påminna om parkering på Långholmen.
Vid parkering ska bilen vara märkt med båtägarens namn och telefonnummer, sätt en GSS- dekal eller en ”Göta kryssaren” i framrutan.
Båtägare har rätt att köra in bil innanför bommen för av- och pålastning samt korta ärenden. Bilen får inte stå på gräset.
I mån av plats kan båtägare parkera bil innanför planket i samband med arbete på båt eller segling. Du behöver inte skriva upp dig på lista i Spinnhuset men märk bilen med namn och telefonnummer.
(Vill du inte märka bilen med namn och telenummer kan du skriva bryggplats. Tex B9)

Vill du uppdatera dig mer om vad som gäller i sällskapet så kika på ordningsreglerna http://media1.gotasegelsallskap.se/dokument/Ordningsregler.pdf De är nya sen 10 mars. Kanske har något ändrats/förtydligats sedan du en gång gick med i Sällskapet.

Sophantering. Vi har ännu ingen lösning för sopor, då sopställen står innanför staketet vid det brunna mastskjulet. Tänk till hur ni sorterar i båten så blir det lättare att ta med soporna hem efter ett par dagar på sjön.

Glöm inte att då och då kolla era bojar och förtöjningar.

Hoppas på en fin seglingssommar!

// styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.