Översyn efter brand och vad gäller framöver.

Idag har jag tillsammans med skadehandläggare Lars från Svenska Sjö gått igenom det brandskadade området. Lars är helt på det klara med att det inte finns något att rädda kvar efter branden.
Jag upprepar att det är medlemmens egen försäkring som gäller. Både innehåll i skåp samt mast och bom. Sällskapets försäkring täcker byggnaden.

Staketet är uppsatt och låst för allas säkerhet, att beträda området är att begå olaga intrång.

För er som absolut ska in i röran kan vi samordna ett eller ett par tillfällen för detta. Främst kanske för er som har saker i förrådet som ännu står upp, det bedöms inte ha någon större rasrisk. Mejla mig på ordforande@gotasegelsallskap.se så samordnar vi något lämpligt tillfälle.

Tyvärr säger reglerna att vi inte får åtgärda skjulet, riva el dyl innan vi fått klart med rivningslov från stadsbyggnadskontoret. Innan dess ska exploateringskontoret säga sitt. Jag pratade med stadsbyggnadskontoret under måndagen och exploateringskontoret under tisdagen.

Folk från hela landet hör av sig med master och bommar så mejla gärna till vår redaktor@gotasegelsallskap.se om du behöver hjälp.

Jag har fått kreativa förslag för framtiden samt många medlemmar som erbjuder sig att hjälpa till och det är verkligen tacksamt med allt engagemang! Den närmsta tiden planeras brandöversyn på övriga byggnader, så småningom förhoppningsvis rivning och röjning, samtal med staden om vad vi kan få bygga osv.
En sak i taget.
Ta hand om er och så ses vi på varvsplan.
Vänligen ordföranden Lotta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.