Information kring det brandskadade skjulet

Under söndag eller måndag kommer polisens tekniker att undersöka brandområdet. De vill jobba i fred, visa hänsyn och låt dem göra sin utredning. Efter det tas polisens avspärrning bort och ett staket med lås sätts upp. Ingen kommer få beträda området på grund av fara för personskada. Rivningslov kommer begäras hos kommunen och när vi har kommit så långt kan en plan göras upp i samråd med de som river. Vi kan inte garantera att berörda båtägare kan komma åt något inne på området. Men kommer självklart i dialog med dem som river försöka ta hand om gods som ser ut att kunna räddas för att användas som mallar eller liknande.

För er som är drabbade och behöver nya master och bommar har jag lite namn som jag fått via FB. Enklast är att ni som har FB går in på “vi som älskar träbåtar” och letar under ett inlägg av Hansi Ohlsson därunder finns hjälpsamma människor. Exempelvis marinskroten, www.matsbat.com folkbåts och M- båts bommar, En mast till en skärgårds 30a, en mast till en Karlskronavigg.
Vänligen Lotta Hertzberg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.