Brand i röda mastskjulet

Klockan 1956 på fredagskvällen 13/3 uppmärksammades jag på att det brann på Långholmen. Ett antal medlemmar samt styrelsemedlemmar var snabbt på plats. Brandkår hade då påbörjat släckningsarbete. Tyvärr har master, bommar och tillhörigheter i förråd brunnit upp i röda mastskjulet, bredvid telefonkåken. Brandkåren bekämpade branden fram till omkring 2230 då Securitas tog vid. Klockan 2320 tog polisen vid och spärrade av området. Imorgon lördag kommer styrelsen samlas klockan 12 och utifrån den då samlade bilden göra vårt bästa för att svara på medlemmars frågor. Utgångsläget är att kontakta sitt eget försäkringsbolag. Sällskapets försäkringsbolag är vidtalat.
Det inträffade är mycket tråkigt och tillsammans får vi alla göra vad vi kan för att stötta dem som drabbats.
// ordförande Lotta Hertzberg

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.