Höstmöte tisdag 14/11 kl 19.00

Styrelsen bjuder in alla medlemmar i Göta Segelsällskap till höstmöte, tisdagen den 14 november klockan 19:00 i klubblokalen i Spinnhuset. Under mötet kommer vi berätta om höjdpunkterna i årets verksamhet, mycket om det pågående arbetet att möta miljökraven från Stockholms Stad, men även vad som sker på Jungfruholmarna och i andra kommittéer.
Fika med tilltugg kommer som vanligt att finnas.
Höstmötet kommer även innehålla en beslutande del.
Vid årsmötet i mars kunde inte någon ny valberedning väljas, utan det beslutades att styrelsen ska kalla till ett beslutande medlemsmöte vid höstmötet för att välja valberedning.
Valberedning föreslås och väljs av Sällskapets medlemmar, men styrelsen har försökt att förenkla genom att efterlysa lämpliga kandidater i förväg via Götakryssaren, e-post och vid framplockningen. Responsen från medlemmarna har inte varit tillräcklig.
Vi ber er därför än en gång om hjälp att tillsätta valberedningen, en synnerligen viktig funktion då flera styrelsemedlemmar kommer att avgå vid årsmötet 2018.
Ser fram mot nomineringar till valberedningen på höstmötet, eller i förväg till ordföranden Torvald Thedéen (torvald.thedeen@bito.nu) eller sekreteraren Stefan Bergau (sekreterare@gotasegelsallskap.se).

Dagordning
1) Mötets öppnande, val av ordförande och sekreterare för mötet
2) Fastställande av röstlängd för mötet
3) Fråga om mötet är kallat till på rätt sätt
4) Fastställande av dagordning
5) Val av protokolljusterare och rösträknare
6) Val av valberedning
Slut på den formella delen av mötet
7) Information från styrelsen och kommittéer
8) Övriga frågor
9) Mötet avslutas

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.