Introduktionskväll för nya medlemmar 18/5

Onsdagen den 18/5 är alla nya och andra intresserade medlemmar välkomna på en introduktionskväll då vi berättar mer om Sällskapet och om hur det är att vara medlem i GSS.

Presentationen börjar klockan 19:00 men redan från klockan 18 kommer delar av styrelsen vara på plats för den som vill kvittera ut en nyckel (600 kronor i deposition, kontant) eller köpa en standert till båten (150 kronor, kontant). Vi samlas i vår klubblokal i Spinnhuset. Vi bjuder på fika och berättar samtidigt om Sällskapet. Sedan går vi ut på Långholmen och tittar på våra bryggor, lokaler och andra faciliteter. Vi hoppas du kan komma, du får en möjlighet att träffa delar av styrelsen och så klart andra nya medlemmar.

Var snäll meddela oss senast söndag 15/5 om du kommer (sekreterare@gotasegelsallskap.se).

Hälsningar
Stefan Bergau
sekreterare

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.