Kappseglingskommittén bjuder in till kvällskappseglingar säsongen 2016

Kappseglingskommittén bjuder in till kvällskappseglingar säsongen 2016. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna oavsett om du är Svensk Mästare eller nybörjare! Kan du inte reglerna, så tar vi en snabbgenomgång av dom. Vill du inte segla med egen båt finns det alltid gott om gastplatser! Har du inget SRS-tal (LYS-tal) på din båt, så hittar vi på ett! Kort sagt, vill du testa på att kappsegla så löser vi det!
I år kommer kappseglingskommittén att prioritera att segla med på nybörjarbåtar istället för att segla med våra egna båtar, för att få fler som vågar sig ut på vattnet!
Vi träffas på Långholmen vid telefonkåken på måndagar kl. 18.00. Vi erbjuder 7 tillfällen att kappsegla under väldigt avspända former, datumen som gäller är: 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6 (vi kör även fast det är Nationaldagen) och sista tillfället blir måndagen den 13/6.

Kappseglingskommittén, Viktor Lundgren, mobil: 070-868 00 70

imageSM för Smaragd i Marstrand 2015. Foto: Lars W. Gustavsson

Det här inlägget postades i Kappsegling. Bokmärk permalänken.