Torrsättning

Hej Götamedlemmar,
Som nu de flesta vet har vår nyinköpta terminaltruck havererat. Felet är att parkeringsbromssystemet inte släpper bromsen. VI med Janne Söderberg i spetsen som har stor erfarehet från sitt arbete på SL med bl.a. bussar med liknande system har felsökt och nu idag, måndag, har vi fått förstärkning av en servicetekniker från leverantören. Jag har i kväll fått information av Janne att de kommit fram till att tryckluftkompressorn inte fungerar som den ska. I morgon tisdag ska de försöka få tag på en ny kompressor. Så fort vi vet något besked kommer vi att lägga ut det på hemsidan.

Planeringen av höstens torrsättningar blir så klart påverkad. De båtar vi tog upp i lördags gick bra. För att hinna med torrsättningarna har vi möjlighet att även ta upp båtar på vardagar fram tills det blir mörkt. För att underlätta vore det bra om de som kan torrsätta på vardagar meddelar detta till min mail larsnordlund44@gmail.com

Lars Nordlund Varvschef.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.