Rapport från första torrsättningen med GSS nys traktor och nyrenoverade Tengvallvagn den 3 oktober 2015 på förmiddagen.

Frånsett från att vår ordförande Torvald Thedéens M30/70 redan stod på plats, började dagens torrsättning av Måsen, Måns Erlandsons SK30/93, som första båt med GSS nya traktor och nyrenoverade Tengvallvagn i soligt och skapligt väder.
Upprop och med instruktioner om vårt nya ekipage klarades av. 11båtar skulle upp. Traktorn styrde Lars Nordlund, vagnförare var Hasse Edgren. Iväg till rampen, inte så enkelt att backa, trots rättvänd stol, Måsens Charm kom upp och in på gården. En del fram och backmanövrar innan båten var på plats, men dessförinnan spetsade en trailerburen Neppare traktorns vindruta. Nåja! Det handlar om att ta upp 11 båtar! På väg ut att hämta nästa båt, Hans-Lennarts Schelinkryssare, spricker en av Tengvallvagnens hydraulslangar med följd att Hasses brallor och skor blev dränkta av hydraulolja. Men efter ca 1 timme blev allt fixat. Allt gick lugnt tillväga!
Ett händelserikt första pass, allt gick lugnt och metodiskt, lika som förut.
Hälsar Dieter

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.