Hej alla Götaseglare!!

dag
Nu på lördag (30/8 ca kl 10-16) kommer vi vara med på Båtklubbarnas dag. Syftet är att visa upp oss och att peka på vilken viktig roll vi utgör i stadsbilden. Något som jag tror är bra för vår framtid!

Jag har tänkt mig ett deltagande som följer:

  • Vi har öppnar grindar för besökare hela dagen
  • Vi pratar om våra båtar och Göta med besökare
  • Vi serverar någon form av förtäring

För att ovanstående skall hända behöver vi hjälp!
Den bästa hjälpen är att alla som kan och vill försöker antingen vara på bryggorna alternativt vara ute på Stockholms inre vatten och visa upp sig (bl.a. finns en parad som äger rum på Årstaviken kl 10- (de andra paraderna går runt Kungsholmen samt i Brunnsviken, båda lite knepiga :((). Arrangemanget är mellan kl 10-16 (ca) och man behöver inte vara närvarande hela tiden.

Maila gärna mig om du kommer så får jag nån uppfattning hur många vi blir!

Varma Seglarhälsningar!

Torvald
Ordförande
PS
Kika gärna på länken nedan

Båtklubbarnas dag

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.